Haberler

Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu,"Çalışmalarımız programımız kapsamında devam etmektedir"

Bingöl'e gelen Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Vali Kadir Ekinciyi ziyaret edip çalışmaları yerinde inceledi.

Bingöl'e gelen Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Vali Kadir Ekinciyi ziyaret edip çalışmaları yerinde inceledi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafındran kent genelinde yürütülen çalışmaları ve yatırım faaliyetlerini yerinde görmek amacı ile Bingöl'e gelen Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Vali Kadir Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Bingöl'de müdürlüğün yaptığı çalışmalar hakkında Vali Ekinci'ye bilgi veren Genel Müdür Uraloğlu, "Bingöl'deki çalışmalarımız program takvimimiz kapsamında devam etmektedir. Yol yapım çalışmaları ve projeleri, kavşak projeleri, bakım, onarım, trafik güvenliği, bakımevleri, karayolu ulaşımı gibi konularda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Vali Ekinci de, Uraloğlu'na ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında Vali Ekinci, Uraloğlu, Yol Yapım Daire Başkanı Ahmet Sağlam ve Karayolları 8. Bölge Müdürü Kenan Keskin'le birlikte yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Ekinci Ekinci Bingöl CEO Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title