Haberler

Karayalçın: "Sine-i Millet Şansı Bitti CHP'ye Hayırlı Olsun"

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Sine-i Millet Konusunun Dün İtibariyle Sessiz Biçimde Türkiye'nin Gündeminden Düştüğünü Belirterek, "Bundan Sonra Cumhurbaşkanlığı Seçimi Bitene Kadar Erken Seçimden Söz Edilemez. Artık Kimsenin Timsah Gözayaşı Dökmesine Gerek Kalmamıştır" Dedi.

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, sine-i millet konusunun dün itibariyle Türkiye'nin gündeminden çıktığını belirterek, artık Cumhurbaşkanı seçimi bitene kadar erken seçim ihtimalinin de kalmadığını söyledi.

Karayalçın yaptığı açıklamada, "Erken seçim ve onunla bağlantılı olan sine-i millet konusu dün itibariyle sessiz bir biçimde Türkiye'nin gündeminden düşmüştür. Bundan sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi bitene kadar erken seçimden söz edilemez. Artık kimsenin timsah gözyaşları dökmesine gerek kalmamıştır" dedi.

Seçmenin yüzde 42'sini temsil eden Meclis'in yeni Cumhurbaşkanını seçemeyeceği görüşüyle "Erken seçim yapılsın, yeni Cumhurbaşkanını yeni meclis seçsin" diyenlere de bu durumun hayırlı olmasını dilediğini belirten Karayalçın şunları söyledi:

"Erken seçim yapılmayacağına göre bundan sonra Meclis'te grubu olan partiler yeni Cumhurbaşkanını, şimdiye kadar olduğu gibi mutabakat içinde seçeceklerdir. Bence kimsenin bundan kuşkusu olmamalıdır. Eminim bu değerli siyasetçilerimiz, CHP'nin önerdiği gibi Cumhurbaşkanlığı için şimdiye kadar adları geçen Başbakan, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı arasınoda bir tercih yapabileceklerdir."(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title