Haberler

Karayalçın'ın Adaylığında Son Karar Haftaya

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın Başkanlığında Parti Genel Merkezinde Toplanan Parti Meclisi'nde Gelecek Toplantının 22 Kasım Cumartesi Günü Yapılması Kararı Çıktı. Bu Toplantıda, Karayalçın'ın SHP'den İstifa Ederek CHP'den Adaylık Sürecini Başlatması Bekleniyor.

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın başkanlığında parti genel merkezinde toplanan Parti Meclisi (PM) sona erdi.

Edinilen bilgilere göre toplantıda, CHP ile yerel seçimlerde yapılacak işbirliği konusu ele alındı. Önümüzdeki günlerde toplanması beklenen SHP Küçük Kurultay'ının ise yapılmaması eğilimi belirdi. Ancak, SHP Lideri Karayalçın'ın CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını tartışmak için son kez PM'nin 22 Kasım Cumartesi günü tekrar toplanması kararlaştırıldı. Buna göre SHP PM; 22 Kasım Cumartesi saat 11.00'de parti genel merkezinde yerel seçim gündemi ile toplanacak. Bu toplantıda, Karayalçın'ın SHP'den ederek CHP'den adaylık sürecini başlatması bekleniyor.

Öte yandan Karayalçın'ın istifasının ardından SHP'ye vekaleten Genel Sekreter Uğur Cilasun başkanlık yapacak. Cilasun, partiyi kongreye hazırlayacak. (ANKA)

(ÇAĞ/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title