Haberler

Karayalçın: "Hükümet Taksim Meydan Savaşını Kazandı Ama Halkın Güvenini Kaybetti"

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, "Hükümet, Taksim meydan savaşını kazanmıştır ama halkımızın güvenini kaybetmiştir" dedi.
SHP Genel Başkanı Karayalçın yaptığı açıklamada, hükümetin 1 Mayıs konusundaki tutumunun, çalışanlar ve işçi sınıfı karşısındaki, "ayaklar baş oldu" söyleminin yaşama geçirilmesi olduğunu kaydetti.

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, "Hükümet, Taksim meydan savaşını kazanmıştır ama halkımızın güvenini kaybetmiştir" dedi.

SHP Genel Başkanı Karayalçın yaptığı açıklamada, hükümetin 1 Mayıs konusundaki tutumunun, çalışanlar ve işçi sınıfı karşısındaki, "ayaklar baş oldu" söyleminin yaşama geçirilmesi olduğunu kaydetti. Alınacak tedbirlerle ve sendikaların da gösterdiği iyi niyetle bir bayram havası içinde geçebilecek 1 Mayıs'ın, hükümet kuvvetleriyle işçilerin karşı karşıya getirildiği bir savaşa dönüştürüldüğünü ifade eden Karayalçın, hükümetin bu davranışıyla sendikaların işsizlik, sosyal güvenlik, yoksulluk, açlık, ayrımcılık konularındaki görüşlerini açıklamalarını engellendiğini belirtti. Karayalçın, "Hükümet Taksim meydan savaşını kazanmıştır ama halkımızın güvenini kaybetmiştir" dedi. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title