Haberler

Karate 1 Premier League

Karate 1 Premier League'in İstanbul ayağında Avrupa şampiyonu Serap Özçelik 50 kiloda altın madalya kazandı.

Karate 1 Premier League'in İstanbul ayağında Avrupa şampiyonu Serap Özçelik 50 kiloda altın madalya kazandı. Türkiye toplamda iki altın, bir gümüş ve üç bronz madalya ile Japonya'nın ardından genel sıralamada ikinci oldu.

'Karatenin Şampiyonlar Ligi' olarak kabul edilen Karate 1 Premier League'in İstanbul ayağı sona erdi. Turnuvanın ikinci günü bir altın ve bir gümüş madalya kazanan Türkiye toplamda iki altın, bir gümüş ve üç bronz madalya ile Japonya'nın ardından ikinci sırayı aldı.

Bağcılar Spor Kompleksi'nde düzenlenen organizasyonun ikinci gününde erkekler ve bayanlar takım kata ile bayanlar kumite 50, 55 kg, erkekler kumite 60, 67 kg. müsabakaları yapıldı.

Son iki yılın Avrupa şampiyonu Serap Özçelik, üç maç kazanarak geldiği finalde Şilili Gabriela Bruno Piutrin ile karşılaştı. İlk kez karşılaştığı rakibi karşısında ilk puanı maçın bitimine 50 sn. kala alan Özçelik ardından rakibine bir puan verdi. 1-1 biten maçın sonunda hakem kararıyla 5-0 şampiyon olan Serap Özçelik, Meltem Hocaoğlu'ndan sonra zirveye çıkan ikinci sporcu oldu.

Bayanlar 55 kg. finalinde Brezilyalı Valeria Kumizaki ile karşılaşan dünya gençler şampiyonu Tuba Yenen maçın son bölümünde rakibine üst üste iki puan vererek tatamiden yenik ayrıldı.

KATADA JAPON ÜSTÜNLÜĞÜ

Japonya bireysel katadan sonra takım katada da üstünlüğünü gösterdi ve hem erkekler hem bayanlarda şampiyon oldu. Japon bayan kata takımı İran'ı, erkek kata takımı ise Hırvatistan'ı finalde 5-0 mağlup ederek altın madalya kazandı.

Erkekler 60 kiloda Avrupa ikincisi Letonyalı Kalvis Kalnins İranlı Amir Zadeh Mahri'yi yenerek Karate 1 Premier League'in İstanbul ayağını şampiyon olarak tamamladı. 67 kiloda ise İranlı Saeid Karyani Ahmadi, finalde Vigen Ohanyan'ın geçerek zirveye çıktı.

Karate 1 Premier League'in İstanbul ayağının ikinci gününde sporseverler Bağcılar Spor Salonu'nu büyük ölçüde doldurdu. Maçları İran Spor Bakanı ve Olimpiyat Komitesi Başkanı Muhammed Aliabadi, İran Başkonsolosu Mahmut Heydari, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve Türkiye Karate Federasyonu Onursal Başkanı Hakkı Koşar da izledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serap Özçelik İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title