Haberler

Karatay Halk Ekmek İlgi Görüyor

Konya'nın Merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ürettikleri Ekmeklerin Yüzde 50'sinin Poşetlendiğini ve İlçe Halkı Tarafından Yoğun İlgi Gördüğünü Söyledi.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ürettikleri ekmeklerin yüzde 50'sinin poşetlendiğini ve ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 'Halk Ekmek' markası ile ürettikleri ekmeğin 2 yıl önce uluslar arası standartlarda kalitesini belgelendirdiklerini belirtti. 200 gram ekmeğin 30 YKr'den satışa sunulduğunu, bu fiyatın Fırıncılar Odası tarafından belirlendiğini kaydeden Başkan Hançerli, "Halk Ekmek el değmeden sağlıklı bir ortamda üretiliyor. Ekmek fiyatlarını da Fırıncılar Odası belirliyor. Ekmeklerin şuanda yüzde 50'si poşetleniyor. Poşetlenen ekmekler Halk Ekmek büfelerinde satışa sunuluyor. Yakın bir zamanda üretilen bütün ekmekleri poşetleyeceğiz" dedi.

Başkan Hançerli, ekmek satış büfelerine gösterilen yoğun ilginin ilçe halkının Halk Ekmek'ten ne kadar memnun olduğunu gözler önüne serdiğini sözlerine ekledi.

(İP) 11.03.2008 17:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title