Haberler

Karatay'da asfalt çalışmaları

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi ekipleri, asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi ekipleri, asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Fiziki belediyecilik faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Karatay'ın ilçe merkezi ve en uzak mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Saraçoğlu Mahallesinde yapımı devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Kılca'ya başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Saraçoğlu Mahallesi Muhtarı Ramazan Doğan da eşlik etti. Asfalt serimi gerçekleştirilen caddelerin son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Hasan Kılca, "Alt yapıyı ve üst yapıyı güzelleştirip, hemşehrilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak için hizmet belediyeciliğinin örneğini bugün Saraçoğlu Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Burası otobüs güzergahının da olduğu bir cadde. Başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve muhtarımızla birlikte incelemeler gerçekleştiriyoruz. Karatayımızın tüm mahallelerinde alt yapısı tamamlanmış alanlarda asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz. Millete hizmet etme adına bir hedef koymuştuk bu hedefe ulaşmaya gayret ediyoruz" dedi.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yakından takip eden Başkan Kılca, asfalt makinesinin direksiyonuna da geçerek işçilerle birlikte asfalt döktü.

"Hizmetler istişareler ile şekilleniyor"

Başkan Kılca; Karatay'a yapılan hizmetlerin katılımcı belediyeciliğin gereği, hizmetin yapılacağı bölge sakinleri ile istişare yapıldıktan sonra hayata geçirildiğini belirterek, "Cadde ve sokaklarımızı güzelleştirmek için çalışıyoruz. İlçe genelinde gerek yapmış olduğumuz tespitler gerek vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrulusunda yoğun çalışmalar yürütüp, vatandaşlarımızın daha güzel ve daha yaşanabilir bir Karatay'da hayatlarını sürdürmeleri için çalışıyoruz. Amacımız hemşehrilerimizin yaşam standardını yükseltmek" ifadelerini kullandı.

Başkan Kılca, sıcak havalara rağmen büyük bir özveriyle Karatay'a hizmet eden Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine de teşekkür ederek, kolaylıklar diledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Karatay Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title