Haberler

Karatay Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası Tamamlanıyor

Konya'nın Merkez Karatay İlçe Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası Tamamlanıyor.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlanıyor.

3 bin 600 metrekarelik dinlenme ve yeşil alanın oluşmasıyla yeşillendirme ve fidan dikimi gerçekleşen yeni hizmet binası dış cephe giydirmesiyle modern bir görünüm kazandı.

Vatandaşlara daha modern ve teknolojinin tüm imkanları ile donatılmış bir binada hizmet vermeye hazırlandıklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 7 katlı binada yerleşimin ofis sistemi şeklinde olacağını, 300 kişilik meclis salonu ve iç tasarımıyla Karatay'a yakışır bir binada hizmet vereceklerini ifade etti.

Başkan Hançerli, "Çalışmaların tamamlanması ile Karatay kent merkezi köklü bir değişiklikle yeni bir kimliğe bürünecek. Eski Garaj civarında başlatmış olduğumuz kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hazırlanan toplu konut çalışmalarının 12'nci halkası Aksite Konutlarının tamamlanması ile bölge daha güzel bir kimliğe bürünecek "dedi.

Karatay Belediyesi yeni hizmet binası ve bitişiğindeki iş merkezlerinin tamamlanmak üzere olduğunu da vurgulayan Başkan Hançerli, 9 milyon YTL harcama yapılarak yapımı tamamlanan iş merkezlerinin bölgeye hareketlilik kazandıracağını sözlerine ekledi.

(İP)

27.12.2007 17:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title