Haberler

Karasu Su Ürünleri Kooperatifi'nin Genel Kurulu Yapıldı

Sakarya'nın Karasu İlçesinde Faaliyet Gösteren Karasu Su Ürünleri Kooperatifinin Genel Kurulu Yapıldı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde faaliyet gösteren Karasu Su Ürünleri Kooperatifinin genel kurulu yapıldı.

130 üyesi bulunan Karasu Su Ürünleri Kooperatifi'nin genel kurul toplantısında başkanlığa yeniden Ali Sezer seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Sefer Ceylan, Erdal Şolt, Şaban Ali Özden ve Sefa Dokuz getirildi.

Kooperatif Başkanı Ali Sezer, 2006 yılı faaliyetleri hakkında üyelere bilgiler verirken, 2007 yılı çalışmalarını anlattı. Sezer, halen inşaatı devam eden liman içine balıkçı barınağı yapılacağını belirterek, yer tespit çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Sezer, Sakarha Nehri'nin Karadeniz ile birleştiği kısıma mendirek yapılacağını, Sakarya Nehri'nde Mersin balığı üretme çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, "İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Vakfı ve Türk Deniz Vakfı ile işbirliği yaparak, Karadeniz'in kirliliğine karşı korunma ve eski eko sistemi geri kazanım projesi çerçevesinde çalışmalar yapacağız. Ayrıca Mersin balığının üretiminde gösterdikleri destek ve dikkatten dolayı da tüm kooperatif üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

(AK-AK)

09.06.2007 19:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title