Haberler

Karapınar Belediye Başkanı Yaka'dan Muhtarlara Yemek

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlar onuruna yemek verdi.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlar onuruna yemek verdi.

Özel bir restaurant da verilen yemekte konuşan Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Sağlık, "Muhtarları bir araya getiren ve bizlere bu güzle jest de bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Yaka'ya teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise, "Muhtarlarımız bizlerin en çok değer verdiği ve sürekli iletişim halinde olduğumuz bir kurumdur. Biz onları önemsiyor ve değer veriyoruz. Muhtarlar Gününü kutluyorum." diye konuştu.

Kaymakam Mustafa Karaca muhtarların gününü kutlayarak, muhtarların milli iradenin temsilcileri olduğunu kaydetti.

Yemeğe, Kaymakam Mustafa Karaca, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öz, Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanı Sağlık ile mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Karaca Mehmet Yaka Karapınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title