Haberler

Karaosmanoğlu, "Kocaeli'de Vergiler Yatırıma Dönüşüyor"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vergi Dairesi Başkan Vekili Ayhan Yaman ile beraberindeki heyeti kabul etti. Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli'nde toplanan vergiler, bu kente hizmet olarak geri dönüyor" dedi.

Kocaeli Vergi Dairesi Başkan Vekili Ayhan Yaman ile beraberindeki heyet, Vergi Haftası nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu'na bir plaket takdim eden ve yakasına Vergi Haftası rozetini takan Yaman, kendilerini kabul etmesi ve Büyükşehir'in desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vergilendirilmiş kazancın en değerli kazanç olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Büyükşehirlerde, o kentlerde toplanan vergilerin belirli bir oranı belediyelerin gelirini oluşturuyor. Bu kentte toplanan vergi, bu kente hizmet olarak geri dönüyor. Halkımızın verdiği vergileri israf etmeden, planlı bir şekilde yatırıma dönüştürüyoruz. Bu nedenle Vergi Haftası'na önem veriyoruz. Büyükşehir olarak halkımızın vergi konusunda bilinçlendirilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız" ifadesini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title