Haberler

Karantinadaki öğrencilerden yurt çalışanlarına çiçek sürprizi

Güncelleme:

Yurt dışından getirildikten sonra yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında Tekirdağ'daki Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda gözlem altında tutulan öğrenciler, çelenk ve çiçeklerle yurt çalışanlarına teşekkür etti.

Yurt dışından getirildikten sonra yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında Tekirdağ'daki Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda gözlem altında tutulan öğrenciler, çelenk ve çiçeklerle yurt çalışanlarına teşekkür etti.

KYK Çorlu Erkek öğrenci yurdunda 13 gündür karantinada olan öğrenciler, görevlerini büyük bir titizlikle yerine getiren yurt görevlileri için internetten çiçek siparişi verdi.

Çiçekler görevlilere ulaştığı sırada, öğrenciler camlardan alkışladı.

Bu sürprizle mutlu olan yurt çalışanları da öğrencilere alkışlarla teşekkür etti.

Ahmet Yesevi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi Gamze Ülkü, AA muhabirine, karantina sürecince yurtta her ihtiyaçlarının eksiksiz karşılandığını söyledi.

Görevlilerin, öğrencilerin rahat etmesi için ellerinden geleni yaptığını anlatan Ülkü, şunları kaydetti:

"Bizim için uğraşan bu güzel insanlar için bir şey yapmak istedik. 2 hafta boyunca gece gündüz demeden canla başla çalışarak bizim için ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Kendimizi evimizde gibi hissettik. Onlara vefa borcumuz çok büyük, bunu ödeyemeyiz ama gitmeden onları sevindirmiş olmak çok güzel."

Yarın karantina süresi dolacak öğrenciler evlerine gönderilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Çorlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title