Haberler

Karanlıklar Kitabı

Karanlıklar Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Karanlıklar Kitabı kitabının kısa özeti.

Kaderini Reddedemezsin...Gerçek ile hayalin birbirine karıştığı, karanlığın her yanı sardığı bir dünyada tek umut aşkın ışığıdır! Abbey yaz aylarını âşık olduğu Caspian'ı unutmaya çalışarak geçirir. Fakat aslında Caspian yoktur, yani var olması mümkün değildir... Çünkü o ölüdür. Ama yaz sona ermek üzeredir ve Abbey, Sleepy Hollow'a dönüp geçmişinin hayaletleriyle yüzleşmek zorundadır.Abbey başlarda kendini kimya dersine, parfüm yapımına ve Ben isminde sevimli, eğlenceli -ve oldukça canlı- bir erkeğin arkadaşlığına kaptırır. Ben'in tesellisiyle Caspian'ı sonsuza kadar hayatından çıkarmayı ummaktadır. Ancak Caspian yeniden ortaya çıkınca Abbey aralarında hiçbir şey yaşanmamış gibi yoluna devam etmenin mümkün olmadığını anlar. Çünkü Caspian bir Gölge, Abbey de onun kaderidir. Ve ne kadar çabalarsa çabalasın, kaderden kaçmak mümkün değildir..."Muhteşem! Gölgeler baştan sona soluksuz okuyacağınız bir roman."-L.J. Smith, The Vampire Diaries'in Yazarı-"Verday vampir ve kurtadamlarla dolu doğaüstü aşk hikâyelerine yepyeni bir bakış açısı kazandırmayı başarıyor."-Children's Literature-(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Jessica Verday

Yayınevi: Pegasus Yayınları

ISBN: 9786053431220

Boyut: 14 x 21

Sayfa Sayısı: 400

Basım Yılı: Eylül 2013

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title