Haberler

Karamürselli Tekvandocular'dan Büyük Başarı

Karamürsel Belediye Spor Kulübü Tekvando Takımı 3.Geleneksel İller Arası Teakwondo Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü.

Karamürsel Belediye Spor Kulübü Tekvando Takımı 3. Geleneksel İller Arası Teakwondo Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü.

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Puanlı Tevando Ligi 3.Geleneksel İller Arası Tekvando Şampiyonası 12-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. 22 spor kulübünün katıldığı şampiyonaya Karamürsel Belediye Spor Kulübü Tekvando Takımı Antrenörleri İsa Gündağ ile 10 sporcu katıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Tekvando takımı sporcularını ve antrenörleri İsa Gündağ'i tebrik ederek her zaman destekçileri olacağını açıkladı.

Turnuva'da Karamürsel Belediye Spor Kulübü'nü temsil eden Minik ve Yıldız Bayanlar'da 45 kg da birinci Aslı Parmak, 41 kg da ikinci Aleyna Yılmaz, 37 kg da üçüncü Nisa Özkaya, 45 kg da üçüncü Açelya Çelik, Minik ve Yıldız Erkekler kategorisinde 45 kg da birinci Berat Taşçı, 30 kg da birinci Eray Akbulut, 33 kg da ikinci Enes Şentürk, 27 kg da ikinci Hamit Tekdemir ve 37 kg da Melih Beyda üçüncü oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karamürsel Dursunbey Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title