Haberler

Karamürsel'den Kısa Kısa

Karamürsel Kuzey Kafkas Kültür Derneğinin kuruluşunun 42. yıl dönümü düzenlenen Kafkasya Gecesi etkinliğiyle kutlandı.

Karamürsel Kuzey Kafkas Kültür Derneğinin kuruluşunun 42. yıl dönümü düzenlenen Kafkasya Gecesi etkinliğiyle kutlandı.

Karamürsel Spor Salonunda Karamürsel Kuzey Kafkas Kültür Derneğinin kuruluşunun 42. yıl dönümü dolayısıyla Kafkasya Gecesi düzenlendi.

Çerkez Dernekleri Federasyon Başkanı Nusret Baş, etkinlikte yaptığı konuşmada, 21 Mayıs 1864'de yok edilmeye çalışılan bir toplumun zulme uğradığını, vatanından sürüldüğünü, bütün hak ve hukukunun yerle bir edildiğini belirterek, 21 Mayıs'ın Çerkesler için unutulmaz acıların hatırlandığı bir tarih olduğunu söyledi.

Programda, Eliya Çiftliköy Kafkas Derneği, Çerkez Kadınları Teavün Cemiyeti Derneği, Amra Kafkas Halk Dansları Grubu tarafından gösteri sunuldu ve sanatçı Kube Nurhan Fidan tarafından Kafkas şarkıları seslendirildi.

Etkinlik sonunda Karamürsel Kuzey Kafkas Kültür Derneği Başkanı Mehmet Çeliköz, geceye katılım sağlayan sanatçılara plaket takdim etti.

Programa, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz de katıldı.

AK Parti'li kadınlar seçim çalışması yaptı

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne hazırlık kapsamında mahalle koordinasyon toplantısı yaptı.

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 4 Temmuz, Kayacık ve Ereğli mahallesinde görev yapacak sandık ve okul sorumluları katıldı.

Ekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran'ın yeni bir dirilişin başlangıcı olacağını dile getirerek, AK Parti'nin tüm kadroları seçimlere hazır olduğunu belirtti.

Erken seçim kararının açıklanmasıyla teşkilat olarak çalışmalarına başladıklarını anlatan Ekin, şunları kaydetti:

"Hızlı bir şekilde tüm mahallelerimizi mahalle koordinasyon toplantılarımızı gerçekleştirmeye başladık. Şimdi tüm enerjimizi iki ay saha çalışmalarına vererek gidilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. 24 Haziran erken genel seçimlere biz kadınlar damgamızı vuracağız."

Kaynak: AA / Güncel

Karamürsel Ak Parti Kafkasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title