Haberler

Karamollaoğlu, Yavaş'ı Ziyaret Etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

Karamollaoğlu ve Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndeki görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

Yavaş, Karamollaoğlu'nun kendisine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunması dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaretinde Karamollaoğlu'nun eski bir belediye başkanı olması dolayısıyla belediyeler ve çalışmalara ilişkin birtakım uyarılarda bulunduğunu aktaran Yavaş, "Bizler de bütün Ankaralılara layık bir belediye başkanı olmak için çalışacağımızı bildirdik." ifadesini kullandı.

Karamollaoğlu ise Yavaş'a başarılar dileyerek, başkentin önemine işaret etti.

"Belediyecilikte tecrübesi olan bir arkadaşımızın göreve gelmiş olması, bizim daha güzel hizmetlerin yapılacağına olan inancımızı artırdı." diyen Karamollaoğlu, zor bir dönemden geçildiğini, yaşanan aksaklıkların, problemlerin hepsinin üstesinden gelineceğine inandığını vurguladı.

Ankara'da yaşadığı için belediye hizmetlerini kendisinin de kullandığını anlatan Karamollaoğlu, "Belediye başkanlığı yapmış kişi olarak aklımıza gelenleri söylüyoruz. Yoksa ukalalık yapmak pek bizim haddimiz değil, onu da biliyoruz." dedi.

Karamollaoğlu, "Sayın Başkanımızın başarısı, Ankaralıların rahat etmesi için gerekli." değerlendirmesini yaptı.

Karamollaoğlu ve Yavaş, daha sonra 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla basın mensuplarına çikolata ikram etti.

"Hitit Güneşi Anıtı" dikkati çekti

Karamollaoğlu ile Yavaş'ın açıklama yaptığı toplantı salonundaki duvarın fonunda belediyenin mevcut logosunun yanında Ankara Kalesi, Hacıbayram Veli Camisi, Kocatepe Camisi, Anıtkabir ile Sıhhiye'deki Hitit Güneşi Anıtı'nın görsellerine yer verildi.

Bir gazetecinin görsellerde Hitit Güneşi Anıtı'nın simgesinin ortada ve büyük görünmesinin farklı bir anlama gelip gelmediğini sorması üzerine, Mansur Yavaş, Ankara'yı temsil eden ne varsa görsellerde yer aldığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Temel Karamollaoğlu Mansur Yavaş Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title