Haberler

Karaman: Şikeden Farklı Değil

Güncelleme:

Hikmet Karaman'ın, Bursaspor teknik direktörlüğü koltuğuna oturmasına Gaziantepspor cephesinden yanıt geldi.

Eski Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın, Gaziantepspor Kulübü ile yollarının ayrılmasının ardından Ertuğrul Sağlam'dan boşalan Bursaspor teknik direktörlüğü koltuğuna oturmasına Gaziantepspor cephesinden yanıt geldi.

Konuyla ilgili olarak Sporx.com'a açıklamalarda bulunan Mehmet Kızıl, Bursaspor ve Hikmet Karaman'ı etik kurula verip vermeyecekleri konusunu yönetim kurulu nezdinde görüşeceklerini ve yönetim kurulunda alacakları karar doğrultusunda hareket edeceklerini belirtirken konuyla ilgili olarak şahsi görüşünü de paylaştı.

Kızıl yaptığı açıklamalada; 'Ben bu konu ile ilgili fazla spekülasyon yaratılmasından memnun değilim. Hikmet Karaman ile benim sert bir şekilde tartıştığıma dair yapılan iddiaların hiçbiri doğru değil. Ben Bursaspor'un yaptığı davranışı şike yapmaktan farklı görmüyorum. Bu da bana göre bir şike, yapılanlar hiç hoş değil' sözleriyle hem Hikmet Karamman'a hem de Bursaspor cephesine olan tepkisini dile getirdi.

Haber: Eray Emin AYDEMİR

Kaynak: Sporx.com / Spor

Ertuğrul Sağlam Hikmet Karaman Gaziantepspor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title