Haberler

Karaman Şehit Özel Harekat Polisinin Kızlarına 'Devlet Övünç Madalyası'

Şehit özel harekat polisinin kızlarına 'Devlet Övünç Madalyası'Şırnak'ın İdil ilçesinde 2016 yılında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Hakan Yılmaz'ın kızları Tuana Sümeyye Yılmaz ve Kübra Yılmaz'a, 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' verildi.

Şehit özel harekat polisinin kızlarına 'Devlet Övünç Madalyası'

Şırnak'ın İdil ilçesinde 2016 yılında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Hakan Yılmaz'ın kızları Tuana Sümeyye Yılmaz ve Kübra Yılmaz'a, 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' verildi.

İdil'de, 2016 yılının Mart ayında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Karamanlı özel harekat polisi Hakan Yılmaz'ın kızları Tuana Sümeyye Yılmaz ve Kübra Yılmaz'a Karaman Valisi Fahri Meral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nı verdi. Törende yaptığı konuşmada, "Korkmadan, geleceğe umutla bakıyorsak bunları aziz şehitlerimize borçluyuz" diyen Vali Meral şunları söyledi: "Bugün ülkemizin her köşesinde şanlı bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa eğer, binlerce yıldır hür ve bağımsız yaşıyorsak ve korkmadan geleceğe umutla bakıyorsak bunları aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Devletimiz 2933 sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu gereği şehit polisimiz Hakan Yılmaz'ın kızı Tuana Sümeyye Yılmaz'ı Devlet Övünç Madalyası'yla onurlandırmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına ona bugün takdim edeceğimiz madalya, vatan sevgisinin en yüce nişanesidir. Hayatın tüm zorluklarına ve bu yolda el uzatmak isteyecek her türlü ihanete karşı bu milletin evlatlarına vatan sevgisini ve bu uğurda mücadele etmenin yüceliğini gösterecek önemli bir hatıradır. Bu duygularla, şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun, diyorum. Gazilerimize de hayırlı ve uzun ömürler dilerim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Karamanlı Şırnak PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title