Haberler

Karaman Sarıvelilerde, Çok Sayıda Köpek ve Kedi Zehirlendiği İddiası

Sarıvelilerde, ÇOK SAYIDA KÖPEK VE KEDİ ZEHİRLENDİĞİ İDDİASI (ek)1)ŞEHRİN HER KÖŞESİNDE KEDİ VE KÖPEK ÖLÜSÜ VARKaraman'ın Sarıveliler İlçesi'nde meydana gelen kedi ve köpek katliamı nedeniyle adeta şehrin her bir köşesi telef olmuş kedi ve köpeklerle dolu. İlçe halkı da bu duruma tepki gösterdi.

Sarıvelilerde, ÇOK SAYIDA KÖPEK VE KEDİ ZEHİRLENDİĞİ İDDİASI (ek)

1)ŞEHRİN HER KÖŞESİNDE KEDİ VE KÖPEK ÖLÜSÜ VAR

Karaman'ın Sarıveliler İlçesi'nde meydana gelen kedi ve köpek katliamı nedeniyle adeta şehrin her bir köşesi telef olmuş kedi ve köpeklerle dolu. İlçe halkı da bu duruma tepki gösterdi.Hurdacılık yapan Hasan Şengül (80), çöplük alana geldiğinde ölmüş kedi ve köpeklere rastladığını belirterek, Buraya geldiğimde her yerde kedi ve köpek ölüsü vardı. Bu sayı 10'unun üzerindeydi. Hayvanları kim öldürüp buraya mı attılar yoksa zehirlenip burada mı öldüler belli değil. dedi.3 tane kedisinin öldüğünü ifade eden Veli Büyük (19), 3 kedim vardı ve onlarda öldürülmüş. Bunu yapanın bir an önce bulunup, cezalandırılmasını istiyorum. dedi. Ziraat Odası Başkanı Bayram Ali Kaba, ilçede 2 gündür hayvan katliamının yapıldığını belirterek, İlçemizde son 2 gündür sokak aralarında kedi köpek katliamı yaşanmakta. Bunun sebebi de gözlediğim kadarıyla çok kuvvetli zehir kullanılmış. Tahminime göre yaban hayvanları için kullandığı zehrin olduğunu düşünüyorum. Eğer bu ilaç kullanıldıysa insan hayatını da etkiler. dedi. Kaba, kendine ait kedilerinde olduğu ancak 2 gündür kedilerini göremediğini söyledi.

MHP İlçe Başkanı Kasım Tunç, İlçemizde 200'ün üzerinde kedi ve köpek ölümleri meydana geldi. Bizlerin sorunların ortaya çıkması amacıyla kamu kurum ve kuruluşları göreve davet ediyoruz. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu ilçemizde yaşanan bir vahşet, bunu kınıyoruz. dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıveliler Ali Kaba Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title