Haberler

Karaman: "Oyuncularım Gıklarını Çıkarmadan Çalıştılar"

- Karaman: "Oyuncularım gıklarını çıkarmadan çalıştılar"LYUBLYANA - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kamp süresi boyuncu oyuncularının ses çıkarmadan özverili çalıştıklarını belirterek, Trabzon'a dönünce daha net fikirleri ortaya koyacaklarını söyledi.

- Karaman : "Oyuncularım gıklarını çıkarmadan çalıştılar"

LYUBLYANA - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kamp süresi boyuncu oyuncularının ses çıkarmadan özverili çalıştıklarını belirterek, Trabzon'a dönünce daha net fikirleri ortaya koyacaklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Al Duhail maçının ardından yaptığı açıklamada, ağır antrenmanlar sonucu maçlar oynadıklarını belirterek, "Sizler konuya hakimsiniz. Ağır antrenmanlar sonucu oynuyorsunuz. Her ne kadar kulübümüz özveride bulunup bize böyle kamp dönemleri hazırlasa da uzun kamp döneminde en ufak bir sesin yükselmediği ve sadece çalışma konsantrasyonunun olduğu ve çalışmanın olduğu bir kamp dönemi oldu. Ben oyuncularıma ayrı bir parantez açarak teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten gıklarını çıkartmadan çalıştılar, çok yoğun çalıştılar. Çok dar aralıklarla oynanan yapılan ağır antrenmanlar sonrasında oynanan müsabakalarda sonuç bizim için önemli değil. Olsa kötü mü olurdu. Moral anlamında iyi olurdu. Biz farklı kazansak yada yenilsek de takım anlamında bizim bir fikrimiz var. Trabzon'a dönünce bu fikrimizi daha net ortaya koyacağız. Trabzon'a dönünce daha detaylı bu konularla ilgili sizler de bilgi sahibi olursunuz"ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ersun Yanal Trabzon Karaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title