Haberler

    Karaman: Onlar Tık Tık Attı

    Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçında gol yollarında zorlandıklarını söyledi.

    Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 4-1 kaybettikleri maçın ardından A Spor'a konuştu.

    Fenerbahçe'nin yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirdiğini belirten Karaman, "85 dakikalık bir oyun var. Maçın son beş dakikasını çıkartırsak, iyi oynayan bir Rize vardı sahada. Duran toplardan iki gol yedik. Altı tane eksikle oynuyoruz sonuçta. Girdiğimiz sonuçları değerlendirmemiz gerekiyordu. Kalite farkı işte. Onlar girdiklerini tık tık attı." dedi.

    Sonuçtan mutsuz olmadığını belirten Karaman, "Aslında böylesi daha hayırlı oldu. Altı eksikle çıktık. Beşiktaş maçında sonuna kadar mücadele eden çocuklardı bugün sahadaki isimler.  İki kere üst üste Beşiktaş ile sonra Fenerbahçe'yle oynadık. Kolay değil tabii. Maçları iyice incelersek, gayet iyi bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

    "ARTIK LİGE DÖNDÜK"

    Ev sahibi ekibin tek golünü atan Orhan ise "Öncelikle buraya gelen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlara güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Evet beraberliği yakaladığımızdan sonra oyunun üstünlüğünü ele geçirdik. Önemli fırsatlar da yakaladık ama olmadı. Artık tüm dikkatimizi Süper Lig'e çevireceğiz. Taraftarlarımızı o maça da bekliyoruz. Bizim için kritik bir maç olacak. Fenerbahçe'yi kazandıkları için tebrik ediyorum." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Hikmet Karaman Türkiye Kupası Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title