Haberler

Karaman Milli İradesine Sahip Çıkıyor

Güncelleme:

TSK içinde yuvalanan bir avuç cuntacı hainin 15 Temmuz tarihinde başlattığı darbe girişimine karşı ile Karamanlılar demokrasi nöbetine devam ediyor.

Dün protokol, sivil toplum kuruluşları ve on binlerce vatandaş kol kola omuz omuza vererek demokrasi yürüyüşü gerçekleştirdi.

Tüm yurtta olduğu gibi Karaman'da da milli iradesine sahip çıkmak için meydanları terk etmeyen vatandaşlar tek yürek, tek nefes demokrasi nöbetine devam ediyor. Protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileriyle; genciyle yaşlısıyla, kadınıyla çocuğuyla Aktekke Meydanı'nda bulunan vatandaşlar, milletçe darbenin karşısında duruyor.

Dün yine Aktekke Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, Karaman caddelerinde bir demokrasi yürüyüşü yaptı. Kent Meydanı'ndan başlayan, Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Milletvekili Recep Şeker, Garnizon Komutanı Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Geneli Meclis Başkanı Celalettin Güngörer'in ön saflarda kol kola omuz omuza verdiği yürüyüşe on binlerce vatandaş katıldı. Yürüyüşe katılanlar hep bir ağızdan tekbirler getirdi, sloganlar attı.

Yürüyüş sonrasında demokrasi nöbeti için kent meydanına gelen topluluğa hitap eden Karaman Valisi Süleyman Tapsız;"Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet vardır. Gerisi teferruattır. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile üç gündür sokaklarda meydanlarda hain cuntacılara karşı hep birlikte göğsümüzü siper etmekteyiz. Üç gündür Akşamdan sabahın ilk saatlerine kadar milli iradesine sahip çıkan tüm Karamanlıları yürekten kutluyorum. Yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci bir emrine kadar bu meydanlara sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

Program boyunca okunan Kur'an-ı Kerime, yapılan dualara, on binlerce vatandaş tek bir ağızdan eşlik etti ve amin dedi. Sabahın ilk saatlerine kadar devam eden demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara Karaman Belediyesi ekiplerince su, çorba, simit ikram edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Tapsız Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title