Haberler

Karaman'ın Aklı Savunmada

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, savunma bölgesinde yaşanan zafiyetlere çözüm arıyor.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak attığı 5 gole karşılık kalesinde de 5 gol gören Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman, takım savunmasında yaşanan sıkıntılara çözüm arıyor. Zargo Toure ve Seyed Majid Hosseini'nin 24 günlük kamp sonrası transferlerinin bitirilip takıma katılmaları nedeniyle savunma bölgesinde görev alan söz konusu oyuncularla çok fazla çalışma fırsatı bulamayan Karaman, bu mevkide oluşan sıkıntılarını giderilmesi için eksiklerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

SAVUNMA VE ORTA SAHA KURGUSU ÜZERİNDE DURULACAK Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yaklaşan Galatasaray maçı öncesi savunma ve orta sahası kurgusu arasındaki uyumu daha üst seviyeye çıkarmak için bu bölgedeki çalışmalara ağırlık verecek. Orta saha ile hücum hattı arasında yakaladığı istatistiği, savunma bölgesinde henüz elde edemeyen deneyimli teknik adam, yaşanan zafiyetler üzerinde duruyor. Ligde oynadığı 3 maçta kalesini gole kapayamayan ve ağlarında 5 gol gören bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçında gol yemeden sonuca gitmeyi hedefliyor.

KARAMAN UYARILARINI YAPIYOR Karaman, savunma oyuncularına yaptığı uyarıda oyun içerisinde konsantrasyonlarını bir an bile kaybetmemeleri gerektiğini vurguladı. Takım halinde savunma yapmaları gerektiğini oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, futbolcularının top rakipteyken savunmayı, top kendilerinde olduğunda ise hücumu düşünmesini istedi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONDAN KALAN SORUN Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon savunma bölgesinde yaşanan sıkıntılar bu sezonun ilk 3. haftasına da yansımış durumda. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezonun ilk 3. haftasında oynadığı maçlarda 6 gol atıp kalesinde ise 6 gol görmüştü. Bu sezon ise 5 gol atıp 5 gol yedi.

SAVUNMAYA TAKVİYE Mustafa Akbaş'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşı bordo-mavili kulüp, stoper bölgesine oyuncu arayışını sürdürüyor. Zargo Toure ve Seyed Majid Hosseini gibi iki defans oyuncusuna sahip olan Trabzon temsilcisi, bu futbolcuların yokluğunda savunma bölgesinde sıkıntı yaşamama adına transferin son gününe kadar bu bölgeye yönelik arayışlarını sürdürecek. Bordo-mavili ekip, ekonomik yönden kendilerine uygun bir oyuncuyu bünyesine katmayı planlıyor.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ünal Karaman Ersun Yanal Karaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title