Haberler

Karaman'dan, Gs'de Forma Giyemeyen Oyunculara Davet

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray'dan Alınacak Çok Oyuncu Olduğunu Belirterek, 'Takımlarında Forma Giyemiyorlarsa, Bize Gelsinler, Onları Türk Futboluna Kazandıralım' Dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray'dan alınacak çok oyuncu olduğunu belirterek, ''Takımlarında forma giyemiyorlarsa, bize gelsinler, onları Türk futboluna kazandıralım'' dedi.

Ankaragücü ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katılırken, sakatlığı süren Mustafa Özkan doktor kontrolünde çalıştı. Bu futbolcunun 10 gün sonra takımla birlikte antrenmanlara çıkabileceği öğrenildi.

Teknik direktör Karaman, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan Carrusca ile Beşiktaş'tan Fahri'yi istediğini hatırlatarak, ''Carrusca'yı 5 sene önce Arjantin'de izlemiştim ve beğendiğim 7-8 oyuncudan birisi olarak belirlemiştim. Fahri'yi ise Fenerbahçe'den Çaykur Rizespor'a almıştık. Şu anda Beşiktaş'ta oynayamıyor. Bu oyunculara yazık. Gelsinler biz onları Türk futboluna kazandıralım'' diye konuştu.

Tecrübeli hoca ayrıca Gençlerbirliği'nden Sedat ile bonservisi elinde olan Ankarasporlu Devran'ı takımda görmek istediğini bir kez daha söyledi.

Ligin ikinci yarısı çalışmalarına kendi tesislerinde dün başlayan Ankaragücü'nde yabancı oyuncular Tita Dos Santos, Gustave Bebbe ve Da Silva Ankara'ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

6 Ocak Cumartesi günü Antalya'ya gidecek olan sarı-lacivertliler Belek'te kampa girecek. 20 Ocak'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek olan başkent ekibi 3 hazırlık maçı oynayacak.

Sarı-lacivertliler ilk hazırlık maçını 9 Ocak'ta Belçika'nın FC Brussels takımıyla yapacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title