Haberler

Karaman'da Toprağa Saygı Yürüyüşü

Erozyonla Mücadele Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Tema Karaman Temsilciliği Tarafından "Toprağa Saygı Yürüyüşü" Düzenlendi.

Erozyonla Mücadele Haftası etkinlikleri çerçevesinde TEMA Karaman Temsilciliği tarafından "Toprağa Saygı Yürüyüşü" düzenlendi.

Karaman Lisesi önünden başlayıp Cumhuriyet Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'nda sona eren yürüyüşe, TEMA Karaman İl Temsilcisi Dr. Levent Küçükalpelli, TEMA üyeleri ile öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan TEMA Karaman İl Temsilcisi Dr. Levent Küçükalpelli, geleceğimizin tehdit altında olduğunu belirterek, "Biz, 1071'de girdiğimiz bu Anadolu topraklarında silahla topla yok etmeye çalışan düşmanlarımız gibi kendini belli eden bir canavar değil, sinsi derinden gelen bir canavarla karşı karşıyayız. Her gün 70 bin kamyona eşit değerli toprak tabakası nehirler vasıtasıyla barajlara ve denizlere akmaktadır. Bu canavara karşı şu anda en iyi şekilde önlem almış olsak bile, etkilerini ancak 40 yıl sonra gösterecek. Bunun için de hiç kaybedecek zamanımız yoktur ve herkesin artık taşın altına elini sokması lazımdır” dedi.

(MD-FM)

25.11.2007 13:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title