Haberler

Karaman'da Hırsızlık İddiası

Karaman'da çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Karaman'da çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, kentte 3 ay içerisinde 4 evin kapı kilitlerinin kırılarak soyulması üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, hırsızlık olaylarının olduğu günlerde 34 plakalı bir otomobille kente gelip giden şüphelileri tespit etti.

Otomobilde bulunan C.G'nin Konya'nın Ereğli ilçesinde ikamet ettiğini belirleyen ekipler, operasyonla hırsızlıklarda kullanılan otomobilde C.G, G.S, K.U. ve Ş.Ç'yi yakaladı.

Karaman Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.S. K.U. ile Ş.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, C.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zanlıların, Karaman dışında 6 ilde daha aynı yöntemle çok sayıda hırsızlık olayına karıştıklarını, Karaman'da soydukları evlerden birinin Karaman MHP İl Başkanı ve Karaman Baro Başkanı Oktay Yılmaz'a ait olduğunu itiraf ettikleri öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title