Haberler

Karaman Belediyespor'dan 4-4'Lük Galibiyet

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşılaşan Karaman Belediyespor, mücadeleden 4-0'lık galibiyetle ayrılarak bir üst tura yükseldi.

BAL liginden 30 takımın katıldığı Ziraat Türkiye kupası ön eleme turu maçları, 2 Eylül Çarşamba günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. İlimizi temsil eden Karaman Belediyespor, kendi seyircisi önünde karşılaştığı Bucak Belediye Oğuzhanspor'u muhteşem bir oyunla yenerek sahadan 4-0'lık skorla ayrıldı. Mücadele saat 16.00'da Kemal Kaynaş Stadyumu'nda oynandı. Taraftarların büyük destek verdiği maçı; Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış ve protokol üyeleri izledi. Mücadele başlamadan önce Karaman Belediyespor'un soyunma odasına giren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, futbolculara yönelik yaptığı konuşmada takıma güvendiğini belirterek başarılar diledi ve moral verdi.

Maça etkili başlayan temsilcimiz ilk yarının uzatma dakikalarında Vildan'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.2. yarıda da etkili futbolunu sürdüren Karaman Belediyespor, maçın 56. dakikasında Cihan'la, 86. dakikasında Hasan'la ve 90. dakikasında Murat ile 3 gol daha bularak maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. İlk ön eleme turunu rahat geçen Karaman Belediyespor, Türkiye kupasında gidebilecekleri yere kadar yükselmek istiyor.

Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, alınan galibiyetten dolayı oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ederek: "Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında iyi bir oyun sergiledik ve rakibimizi eledik. Elde ettiğimiz bu skorla bir üst tura çıkıyoruz. Oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. 2015-2016 BAL ligi fikstürü, 4 Eylül'de çekilecek. Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sene çok iddialıyız, hedefimiz büyük. İlimizi amatör ligde de başarıyla temsil edip bir üst lige çıkma gayreti içerisinde olacağız. Taraftarımıza da bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgür Ertuğrul Türkiye Kupası Karaman Bucak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title