Haberler

Karaman Belediyesi'nden Genel Temizlik Uygulaması

Karaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Havaların Isınmasıyla Birlikte Şehir Merkezinde Genel Temizlik Uygulaması Başlattı.

Karaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte şehir merkezinde genel temizlik uygulaması başlattı.

Bahar temizliği çerçevesinde Aktekke Kent Meydanı'nda çalışmalara başlayan ekipler, çevre temizliğinin yanı sıra parklarda bulunan mobilyaların da tamirini ve bakımını yapıyor. Bahar temizliğini şehrin geneline yayacaklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Tekin, "Havaların ısındığı şu günlerde Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak parklarda bahar temizliğine başladık. İlk olarak vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölge olan Aktekke Kent Meydanı'ndaki oturma grupları ve çöp kutuları yıkanarak temizlendi. İlimizdeki tüm parkların dinlenme alanları tadilattan geçirilip, tazyikli su ile yıkanıyor. Ayrıca çocuk oyun gruplarının da gereli bakım ve onarımı yapılıyor. Başlattığımız bu uygulama 54 mahallemizde bulunan tüm park ve alanlarda devam edecek" dedi.

(MD-FM) 14.03.2008 16:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title