Haberler

Karaman: 5 Haziran Dünya Çevre Günü

5 Haziran Dünya Çevre Günü Karaman'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü Karaman'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde İl Çevre ve Orman Müdürlüğü önünden Cumhuriyet Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önüne kadar çevre yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe, Vali Yardımcısı Davut Gül, Belediye Başkanı Ali Kantürk, İl Müftüsü Mehmet Özlen, İl Çevre ve Orman Müdürü Ahmet Duran, TEMA Karaman İl Temsilciliği, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan İl Çevre ve Orman Müdürü Ahmet Duran, "5 Haziran Dünya Çevre Günü ülkemizde ve dünyada çevre korumacılığının yaygınlaştırılması, çevresel kalitenin iyileştirilmesi ve aktif katılımın sağlanmasını amaçlayan ulusal ve küresel bilinçlendirme günü olarak kabul edilmektedir. Dünya Çevre Günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla başta bakanlığımız olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, gençlik grupları, ticaret ve sanayi odaları, medya kuruluşları ve üniversitelerce değişik etkinliklerle kutlanmaktadır" dedi.

Halk oyunları gösterileriyle devam eden programda, öğrenciler hazırladıkları skeçleri sundu. Günün anlamını ve önemini belirten şiirlerin öğrenciler tarafından okunmasının ardından, çevreye gösterdikleri duyarlılıktan dolayı 15 ilköğretim okuluna, Vali Yardımcısı Davut Gül, Belediye Başkanı Ali Kantürk, İl Müftüsü Mehmet Özlen ve İl Çevre ve Orman Müdürü Ahmet Duran tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title