Haberler

Karaktersiz Bunlar

"Bu Olaya Hiç Ama Hiç Şaşırmadım. Aynısını Daha Önce de Yaptı. Hertha'nın Başına da Tanıdıklarını Araya Sokup Geldiğini Bütün Almanya Biliyor. Onu Kendi Karakter Yapısıyla Baş Başa Bırakıyorum."

"Bu olaya hiç ama hiç şaşırmadım. Aynısını daha önce de yaptı. Hertha’nın başına da tanıdıklarını araya sokup geldiğini bütün Almanya biliyor. Onu kendi karakter yapısıyla baş başa bırakıyorum."

"Herkes dayılarını araya sokup teknik direktör olmaya çalışıyor. İdareciler de artık karaktersizlerle çalışmaya alıştı. Teknik direktörlük ve futbol iğrenç bir camia olmaya başladı."

HERTHA Berlin’deki teknik direktörlük görevine son verilen Falko Götz gözünü, eskiden formasını giydiği Galatasaray’a dikti. Alman çalıştırıcının Cimbom’un başına geçmek için kulis çalışmaları yapmaya başlaması ise tepki çekerken, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Erdal Keser, eski takım arkadaşını ve futbol camiasını yerden yere vurdu.

Götz’ün Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets’in koltuğunun sallanması üzerine sarı kırmızılı kulübün idareci ve menajerlerini sık sık arayarak takımın başına geçmek için, "İstanbul’a gelmeye hazırım. G.Saray’ı daha ileriye taşıyacağıma emin olabilirsiniz" dediği ifade edildi. Alman teknik adamın, G.Saray Teknik Direktörü olmak için daha da ileriye giderek, sarı kırmızılı takımın yıllardır peşinden koştuğu Yıldıray Baştürk’ü getireceğini de vaadettiği öğrenildi.

Hertha’ya da böyle gitti

Götz’ün menajerlere ve idarecilere Hertha Berlin’den öğrencisi Yıldıray’ı ikna edebileceğini, kendisinin teknik direktör olması halinde bu transferi çözebileceğini söylediği belirtildi. Galatasaray Yönetimi’nin ise Götz’e yanıt vermediği ortaya çıktı. Hertha Berlin’de başarısız olan ve sonunda gönderilen Götz ismine sıcak bakmayan Galatasaray Futbol Şubesi, Alman çalıştırıcının talebini yanıtsız bıraktı.

G.Saray kulislerinde Götz’ün teknik direktör olabilmek için girişimleri konuşulurken Erik Gerets’in yardımcısı Erdal Keser bu konuda sert açıklamalar yaptı. Eski takım arkadaşının Hertha Berlin takımının başına da aynı şekilde geçtiğini belirten antrenör Erdal Keser, "Bu olaya hiç ama hiç şaşırmadım. Götz bu hareketi daha önce de yaptı. Hertha’nın başına da tanıdıklarını araya sokup geldiğini bütün Almanya biliyor. Artık onu kendi karakter yapısı ile başbaşa bırakıyorum. Takım arkadaşım daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

"Malaesef futbol piyasası böyle çalışıyor" diye tepkisini dile getirmeye devam eden Erdal Keser şöyle devam etti: "Türkiye’de herkes bakanı, valiyi, emniyet müdürünü, belediye başkanını, yani dayılarını araya sokup teknik direktör olmaya çalışıyor. Antrenör camiasında karaktersizlik almış başını gidiyor. Her yeri karaktersizler sardı. Herkes böyle çirkin, karaktersizliklere göz yumar oldu. İdareciler de artık karaktersizlerle çalışmaya alıştı, ancak düzgün olanlar bu olaydan bıktı. Teknik direktörlük ve futbol iğrenç bir camia olmaya başladı. Geçenlerde Rıza Çalımbay bir açıklama yaptı. Kendisine sonuna kadar katılıyorum."

Kafamıza takmıyoruz

G.Saray’a her gün yeni bir teknik direktör getirildiğini belirten Erdal Keser, "Artık biz bunlardan sıkıldık. Şimdi de Feldkamp yazılmaya başlandı. Bunları kafamıza takmıyoruz. Sadece işimize bakıyoruz. Biz neler yapabileceğimizin bilincindeyiz. Geçen yıl bu takımı şampiyon yaptık. Bizim geçmişimiz ve başarılarımız var. Götz’ün girişimleri bizim için önemli değil. Çünkü biz profesyoneliz. Tabii yöneticilerimizin bize olan duruşları da önemlidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title