Haberler

Karakteri Oynamak İçin Çok Uğraşmış

Oyuncu Başak Sayan, Geçen Sezon Ekrana Gelen Geniş Zamanlar Dizisindeki Suna Rolünü Kapmak İçin Neler Yapmış Neler?

OYUNCU BAŞAK SAYAN, GEÇEN SEZON EKRANA GELEN GENİŞ ZAMANLAR DİZİSİNDEKİ SUNA ROLÜNÜ KAPMAK İÇİN NELER YAPMIŞ NELER?

tv8'deki 'Kayıt Dışı' isimli programında oyuncu arkadaşlarından Sema Şimşek ile konuşan Başak Sayan, geçen sezon Suna karakterini canlandırdığı Geniş Zamanlar dizisine girebilmek için çok uğraştığını söyledi.

Ayşe Kulin'in aynı adlı romanından uyarlanan ve Zuhal Olcay'ın da rol aldığı dizi için kendisi ile görüşüldüğünü ve role aşık olduğunu belirten Sayan, diğer adaylar arasından sıyrılıp rolü nasıl kaptığını şöyle anlattı:

'Acayip bir ekip var ortada. Dedim ki, 'Ben bunu oynamalıyım'. Geccelerce yatıyorum kalkıyorum, o kadın Suna Suna Suna! Baktım olacak gibi değil, bir gün gittim saçımı ona uygun şekilde kestirdim. Arkasından ona uygun kıyafetler aldım. Yönetmene dedim ki, 'Ben oraya geliyorum, ben o olarak geliyorum'. 'Beni bir görün' dedim. Defalarca ben o olarak oraya gittim, geldim. En sonunda dedim ki, 'Bu rolü benden daha iyi oynayacak hiç kimseyi bulamayacaksınız'. En son söylediğim söz buydu.'

televizyongazetesi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title