Haberler

Karakozan'ın Su Sorunu Ortadan Kalkıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Karakozan Mahallesinde açtığı yeni sondaj sayesinde mahallenin su sıkıntısını ortadan kaldırıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Karakozan Mahallesinde açtığı yeni sondaj sayesinde mahallenin su sıkıntısını ortadan kaldırıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde özellikle yaz aylarında yaşanan su yetersizliğini açtığı sondajlar sayesinde ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Selendi'nin Karakozan Mahallesi'nde açtığı 220 metre derinliğindeki sondajdan saniyede 18 litre verim elde etti. MASKİ teknik personeli de numune alımını gerçekleştirerek İzmir Halk Sağlığı'na analiz için gönderdi. Numune sonuçlarının olumlu çıkması durumunda mahalleye sağlıklı içme suyu temini sağlanacak. Selendi ilçesine bağlı Karakozan Mahallesi'nde yaz aylarında yaşanan su sorununu çözüme kavuşturacak sondaj çalışmasından dolayı memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Nevzat Davulcu, "Mahallemizin şuanki su ihtiyacını Gölbaşı ve Çamköy mahalleleri ile ortaklaşa kullandığımız su kaynağından karşılıyoruz. Özellikle yaz aylarında mahallemizde su yetersizliği yaşanıyordu. Bu durumu MASKİ Genel Müdürlüğü'ne bildirdik ve sağ olsunlar hemen gelip sondaj çalışması başlattı. Sondajdan güzel bir su çıktı. Çok memnunuz. Numune sonuçları doğrultusunda mahallemiz yeterli suya kavuşacak inşallah. Su ihtiyacı, büyük bir sorundu. Bizlere yardımcı oldukları için tüm yetkililere teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title