Haberler

Karaköprü Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Şanlıurfa'yı TFF 3. ligde temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor 2019-2020 sezonunun açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'yı TFF 3. ligde temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor 2019-2020 sezonunun açılışını gerçekleştirdi.

TFF 3. Lig temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor 2019 -2020 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Sezon açılışına Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılarak yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Baydilli'nin yanı sıra büyükşehir ve Karaköprü Belediye Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri de sezon açılışında yer aldı.

Karaköprü Belediyespor'un Şanlıurfa'yı ve Karaköprü'yü temsil ettiğini belirten Baydilli, "Karaköprü ilçemiz Şanlıurfa'nın en gözde ilçesi, Karaköprü Belediyespor'umuz da öyle gözde bir takımdır. Biz nasıl ki üzerimize düşen neyse en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsak, futbolcu kardeşlerimden de aynı özveriyi ve çalışmayı bekliyorum. İnşallah arkadaşlarımız Karaköprü Belediyespor'a yeni başarılar getirecek, alnımızı ak edecektir. Yeni sezonun kazasuz, belasız ve başarılarla dolu geçmesini diliyorum" diye konuştu.

Baydilli sezon açılışında futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfa Karaköprü Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title