Haberler

Karakollar Köyü'nde Hurdacı Sorunu

Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Karakollar Köyü'nün girişinde evler arasında hurdacılık yapan esnaftan köylüler şikayetçi oldu. Ortalığın mezbeleye dönüştüğünü belirten köylüler hem sağlık hem de çevre sorununa neden olan hurdacıların başka bir yere taşınmasını istediler.

Köy muhtarı Sedat Koyun'a defalarca bu sorunu ilettiklerini belirten Faik Aktar isimli köylü muhtarın gereken ilgiyi göstermediğini de iddia ederek Kaymakamlıktan yardım istedi. Söz konusu olayla ilgili olarak birkaç kez resmi makamlara müracaatta bulunduğunu ancak bugüne kadar bir sonuç alamadığını belirten Aydınsporlu eski futbolculardan antrenör Faik Aktar, "23 Mayıs 2006 tarihinde Çine Kaymakamlığına dilekçe vererek söz konusu hurdacının bizlere hem sağlık, hem de görüntü yönünden olumsuz etkilediğini belirterek müracaatta bulundum. Beni önce Çevre-Sağlığa gönderdiler, oradan da 2 No'lu Sağlık Ocağı'na, oradan da tekrar Kaymakamlığa gönderdiler. Aradan 8 ay geçmesine rağmen olumlu gelişme olmadığı gibi, şahsıma da herhangi bir bilgi verilmedi. Yetkililere tekrar sesleniyorum. Evlerin arasında hurdacı dükkanı olur mu?" diye yaşadığı çevre sorununun çözülmesini istedi.

(YS-İK-YK)

06.02.2007 16:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title