Haberler

Karakeçili Belediye Hizmet Binası Yenileniyor

Kırıkkale'nin Karakeçili İlçede Başta Belediye Binası Olmak Üzere Bir Çok Yeniliğin Startı Verildi.

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçede başta belediye binası olmak üzere bir çok yeniliğin startı verildi.

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Avni Albayrak, "Öz kaynaklarımızla neler başardık göreceksiniz. Diğer belediyeler gibi kaynaklarımız çok fazla değil ama kaynaklarımızı iyi kullanıp daha farklı hizmetler yapacağız" dedi.

Belediye hizmet binasında yaptıkları yeniliklerin yanı sıra ilçenin farklı yeniliklerle buluşması için gayret gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Avni Albayrak, İller Bankası'nın özel bir projesi olan ve 1 milyon 200 bin YTL'ye mal olacak olan binanın açılışının Mart ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Çevre düzenlemesi ve birimlerin taşınmasının tamamlanarak hizmete hazır hale gelecek olan yeni hizmet binasının tipik Osmanlı Mimarisi ile donatıldığını kaydeden Albayrak, "Bina estetik olarak Beypazarı konaklarını andırıyor. Bina Karakeçili'ye güzel bir görünüm verdi. 10 yıllık geri ödemeli iller bankası kredisi ile yaptırıyoruz. Bahçe duvar ustalarımız Gümüşhaneli. Taş malzemeleri ise Gölbaşı'ndan geliyor. Hizmet binamızın yanı sıra çok programlı lisemizi de yeniledik. Camimizin minaresi tarihi olduğu

için hiçbir çalışma yapamıyoruz ama iki yıldır toplantılar yaparak camiyi yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Meydandaki tuvaletler yenilenecek, lojmanlar kalkıp yerine emniyet müdürlüğü gelecek" diye konuştu.

İlçe meydanını festival yapılan spor sahasına kadar kilit parke yaptıklarını belirten Başkan Albayrak, "İnşallah 2008 yılında çok farklı bir Karakeçili göreceksiniz. İlçelerimizin kaynaklarına bakarak hizmette yarışa gidecek kadar çalışıyoruz. Hizmet binamızın bütün birimleri taşınıp faaliyete geçti. Uluslararası festivalimiz bundan böyle daha farklı olacak. Halkla el ele beraber coşkulu bir kutlama yapacağız." şeklinde konuştu.

(SY-BÖ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title