Haberler

Karakaş, CHP İl Başkanlığına Yeniden Aday Oldu

CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, 2 Haziran 2012 tarihinde yapılacak olan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, 2 Haziran 2012 tarihinde yapılacak olan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

CHP İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, yeniden aday olduğunu açıkladı. Karakaş, "Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım 2 yıla aşkın CHP Bartın İl yönetiminde görevdeyiz. Görev yaptığımız süre içerisinde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren herkesi kucaklayan, kimseyi eleştirmeyen, katılımcı, demokrasiyi ilke edinen, şeffaf, özgürlükçü ve çoğulcu bir demokrasi anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerinden taviz vermeden insan haklarını, emeğin yüceliğini, özgürlüğü, eşitliği, dayanışmayı hukukun üstünlüğünü egemen kılmak ve sürdürülebilir çevrenin dengeli korunmasını, barışçıl, adil bir dünya düzenini oluşturmaktır. Son 10 yılda ülkeyi yöneten AK Parti iktidarının oluşturduğu siyaset, tarikat ve ticaret örgütlenmesini, yönetim anlayışını, düşünce ve basın özgürlüğünün kısıtlayarak siyaset yapma hakkını engelleyen uygulamaları ile Türkiye'yi sivil toplum diktatörlüğüne taşımaktadır. AK Parti iktidarı farklı görüşleri susturmaya yönelik soruşturmaları, özel yetkili mahkemeleri ve özel sektör üzerinde uyguladığı her türlü baskı ile yoksulluğu adaletsizliği yönetmektedir" dedi.

CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, "İki gün sonra yapılacak olan Bartın İl Kongresinde, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya'nın destekleri ile tekrardan İl Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title