Haberler

Fatih Karagümrük'te Oktay Derelioğlu Dönemi Bitti

Güncelleme:

Teknik direktörlük görevine Oktay Derelioğlu'nu getiren 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fatih Karagümrük, ani bir kararla genç teknik adamla yollarını ayırdı.

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fatih Karagümrük'te göreve getirilen Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile kısa süre içinde yollar ayrıldı.

Derelioğlu'nun yerine teknik adam arayışlarını sürdüren kırmızı-siyahlılarda Başkan Cengiz Günaydın, transfer için de şu anda beklemeye geçtiklerini açıkladı.

Kısa süre içinde yeni teknik adamın açıklanmasının ardından transfer çalışmalarını devam ettirecek olan Karagümrük, yeni sezona hazır olarak girmek istiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Karagümrük Oktay Derelioğlu Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Et''oo:

Oktay bitmiş, son aldığım habere göre kesin Oktay bitmiş.

1
2
yanıtYanıtla
Co hart:

Ben Bjk liyim ama bu adam çok gereksiz bi insan lafları olsun konuşmaları olsun beş para etmez

2
1
yanıtYanıtla
mustafa:

Gaziantepspor''da iken santrafor Oktay''da Karagümrük''e götürmek için ayartmış. Bu Oktay derelioğlu

0
2
yanıtYanıtla
HASAN:

ÇAMUR AT İZİ KALSIN GEREKSİZ YORUMCULAR

2
0
yanıtYanıtla
altın çocukAdınızı Yazın:

oktayBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınderelı ken dını savunamayan bırı takım yonetecekmıs vah anam vah kımtakar onu kı kısılıne bısey denmez ıyı çocuktur ama o vasıf lılık başka kerdesım

0
1
yanıtYanıtla
ALTIN ÇOCUKAdınızı Yazın:

VALLAHI YEMIN EDIYORUM BUGUN GLATASARAYIN FENERIN BASINA GECIRSINLER ONLARI MUM YAPMAZSAM ALLAH CANIMI ALSIN BASBAKAN DUYSUN INSALLAH HEPSINE DUNYANIN PARALARI VERILIYO TAMAM VERCEN TAKIM IKIN CI OLAMAZSA VERILEN MAASLARIN YARISI KESILCEK MADDESI KOYCAK BUYUK KULUPLER ANADOLU KULUPLERIDE İLK 10 İLK 5 ONLARDA FUT BOLCULARA O MADDEYI KOYCAK KULUP ZARAR EDERMI GORUN VER MISLER İPLERİ FUT BOLCU BOZUNTULARINA ADAM ANLASMAYI YAPMIS YEMIS SENIN TAKIMINI OLAN ANTRONORE OLUYO BASKANA OLUYO ULAN YERIM

0
1
yanıtYanıtla
altınCOCUKAdınızı Yazın:

KAYYUM ATIYOR ULAN ATASANA KULPLEREDE YAZ CEZALARI YONETEMEYEN KURUL UYELERINE BASKANA DEVLETTEN AMAN DILEYIN YIYIN FEDERASYON BASKANI ZATEN ALLAHLIK IKILAFI EDEMIYO NEYSE DAHA COK SEY VAR AMA YUKLENMIYIM

0
1
yanıtYanıtla
altınÇOCUK:

OKTAYDAN GIRDIK EE BOYLE KULUPLERE OKTAYLAR COK BILE ULAN IRAN DEVLET BASKANI KIRAL MILLI TAKIM YENILINCE FUT BOLCULARI FALAKAYA YATIRDI AAAA DEDI BIZİM ILERICI GUYA OLANLAR İŞİNİZ TOP OYNAMAKSA EN IYISINI YAPICANIZ DEMIS NEYIBIZ EKSIK ULAN DEYIP ALAYINI FALAKAYA YATIRMIS ELLERINE SAGLIK OAKADAR PARA ALACAN OLMAZSA BEN BIRAKIYOM AYAGI YAPACAN AH ULAN BENIM ELIMDE OLCANIZDA YAPACANIZ. . . .

0
1
yanıtYanıtla
ahmet:

ne anlar bu işten herkes yapaamz bu işi başka iş yap sen sana gore deyil bu işler

0
1
yanıtYanıtla
404ERROR:

karagümrük yanıyor reyiz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title