Haberler

Karadenizli Gazetecilerden Vali Sonel'e Ziyaret

Tunceli’ye gelen Karadenizli gazeteciler, Vali Sonel’le birlikte kentteki çalışmaları gezdi.

Tunceli'ye gelen Karadenizli gazeteciler, Vali Sonel'le birlikte kentteki çalışmaları gezdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan "Basın Mensupları Gönül Elçisi" projesi kapsamında çeşitli illeri ziyaret eden Karadenizli gazeteciler, Tunceli'de Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel'le bir araya geldi.

Vali Sonel'i makamında ziyaret eden gazeteciler adına açıklama yapan Proje Koordinatörü Ahmet Külekçi, "Valimizin her kesimden yöre halkı ile kurduğu samimi diyalogların, bölgede hayatın normalleşmesine çok ciddi katkı sağladığını görüyoruz. Of'ta ve diğer bölgelerde yaptığı başarılı çalışmaların üzerine başarı katarak Tunceli'ye yansıtması, devletimiz ve milletimiz adına büyük bir kazançtır. Bizler kendisine 'Gönül Köprüsü' projesine sağladığı destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Basın mensuplarının ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sonel ise, "Basın mensubu kardeşlerimizi Tuncelimizde görmekten çok mutlu olduk. Basın mensubu kardeşlerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum. Vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi gibi çok önemli bir görev üstlenen zor ve kutsal bir meslek olan basınımızın değerli mensuplarına, siz kıymetli dostlarımıza Tunceli ailesi olarak her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır"ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Vali Sonel, Karadenizli gazetecilerle birlikte kentte yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İçişleri Bakanlığı Trabzon Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title