Haberler

Karadeniz Yolunda İkinci Heyelan

Sivas'ın Suşehri İlçesi ile Giresun'un Şebinkarahisar İlçesi Arasındaki Karadeniz Yolunda İkinci Bir Heyelan Meydana Geldi.

Sivas'ın Suşehri ilçesi ile Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi arasındaki Karadeniz yolunda ikinci bir heyelan meydana geldi.

Eriyen karlar nedeniyle öğle saatlerinde meydana gelen heyelanın ardından oluşan ikinci heyelan, basın mensupları tarafından görüntülendi. Bölgeye giden basın mensupları, jandarma, trafik ekipleri, karayolları ekipleri, yetkililer ve vatandaşlar heyelanın meydana geldiği iki nokta arasında bir süre mahsur kaldı. İş makinelerinin yaptığı çalışma ile yolun bir bölümü açılarak mahsur kalanlar kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre heyelan, Karadeniz yolu olarak bilinen Suşehri-Şebinkarahisar arasındaki Akıncı köyü Yolbayır mevkiindeki tepelerden inen karla karışık toprağın kayması sonucu meydana geldi. Bölgeye gönderilen iş makinelerinin ilk heyelanın meydana geldiği yolda çalışmalara başladığı öğrenildi.

(SY-İG-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title