Haberler

Karadeniz'in ilk trap-skeet atıcılık poligonu Çarşamba'da yapılıyor

Güncelleme:

Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve tek trap-skeet atıcılık poligonu için Çarşamba Belediyesi çalışmalara başladı.

Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve tek trap-skeet atıcılık poligonu için Çarşamba Belediyesi çalışmalara başladı. Poligon çalışmalarının yapıldığı alanda incelemede bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 43 bin metrekarelik alan üzerine kurulan trap-skeet atıcılık poligonunun sadece ilçeye değil, bölgeye hitap edecek konsepte olacağını söyledi.

Çarşamba Belediyesi tarafından yapımına başlanan trap-skeet atıcılık poligonu Karadeniz Bölgesi'nde ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Spora ve sporculara desteğini sürdüren Çarşamba Belediyesi ilçeye çeşitli spor tesisleri kazandırmaya devam ediyor. Yeni kurulacak tesis ile birlikte bölgeye ve atıcılık sporuna katkı sunmak hedefleniyor.

"Spora ve sporcuya yönelik her türlü desteğimizi sürdürüyoruz"

Bölgeye kazandırılan yeni spor tesisinin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Çarşamba Belediyesi olarak 43 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımına başladığımız trap-skeet atıcılık poligonu, Karadeniz Bölgemizde ilk olma özelliği taşıyor. Spora ve sporcuya yönelik her türlü desteğimizi, her zaman sürdüren bir anlayışla hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu manada bölgemize kazandırdığımız bu yeni tesisin haklı gururunu yaşıyoruz. Çarşambamız ata sporlarımızdan biri olan atıcılık sporuna meraklı bir ilçe. Oluşturduğumuz bu yeni tesis ile birlikte atıcılık sporu ile ilgilenen sporseverlerimiz güvenli ve huzurlu bir şekilde atış çalışmalarını burada yapabilecekler. İnşallah tesisimiz tamamlandığında farklı illerimizden birçok sporsever poligonumuza gelerek antrenmanlarını yapabilecek, düzenlenen müsabakalarda yarışma imkanı bulabilecekler" dedi.

"Bölgeye değer katacak"

Yapımına başlanan atış poligonunun bölgeye değer katacağını ifade eden Belediye Başkanı Doğan, "Çarşambamız her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de Çarşamba Belediyesi olarak yaptığımız her çalışmada ilçemize ve bölgemize katkı sunmak, yeni değerler kazandırmayı amaçlıyoruz. Poligonumuz tamamlandığında, atıcılık sporuna meraklı tüm sporseverlerimiz için güvenli bir şekilde çalışabilecekleri bir spor tesisi hizmetlerine sunmuş olacağız. Bu anlamda ilçemizin gelişimine katkı sunmak ve atıcılık sporunu daha ileriye taşımak adına yapımına başladığımız trap-skeet atış poligonumuz şimdiden ilçemize, bölgemize ve tüm sporseverlere hayırlı olsun" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karadeniz Bölgesi Halit Doğan Karadeniz Çarşamba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title