Haberler

Karadeniz'in En Büyük Agua Parkı 19 Mayıs İlçesinde Yapılıyor

Samsun'un 19 Mayıs İlçe Belediyesi, Karadeniz Bölgesi'nin En Büyük Agua Parkını İnşa Ederek, Yazın Hizmete Açacak.

Samsun'un 19 Mayıs ilçe Belediyesi, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük agua parkını inşa ederek, yazın hizmete açacak.

Belediye tarafından yapılan agua parkın 4 Temmuz 2008'de hizmete açmayı planladıklarını belirten Belediye Başkanı Yılmaz Erel, yaz mevsiminde ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlere turizm alanında en iyi hizmeti vermek istediklerini kaydetti. Agua park teknolojinin son imkanlarından yararlanılarak yapıldığını vurgulayan Başkan Erel, "Agua parkının içinde su oyunları parkı bulunacak. Parkı aynı anda ortalama 600'ün zerinde kişi kullanabilecek" dedi.

19 Mayıs ilçesini turistik yönden cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını dile getiren 19 Mayıs Belediye Başkanı Yılmaz Erel," Engiz deresi kıyı boyunda yapılan modern halı saha, basketbol sahası, dinlenme ve çocuk parkları, yürüyüş yolu, jimnastik aletlerinin içinde bulunduran alanlarla bu konuda iddialıyız. Tesisler tamamlanıp hizmete girdiğinde Karadeniz Bölgesi'nin bütün bu hizmetleri bünyesinde bulunduran tek ilçesi olacak. İlçede tatilciler için özel hazırlanmış konutlarda da hizmet verecek. Karadeniz'in en uzun kumsalına sahip olan ilçemiz turizm ilçesi olacak" diye konuştu.

(NA-SA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title