Haberler

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısı

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu 5. Başkanlar Kurulu toplantısı, Çorum'da gerçekleştirildi.

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu 5. Başkanlar Kurulu toplantısı, Çorum'da gerçekleştirildi.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın İlan Kurumu Genel Kurul üyesi Şevket Erzen'in ev sahipliğinde kentteki bir otelde düzenlenen toplantıya, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Genel Sekreter Ergun Ata, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen ile Trabzon, Giresun, Ordu, Amasya, Bayburt, Gümüşhane ve Kastamonu illerinden cemiyet temsilcileri katıldı.

Yerel basının güncel sorunları ile çözüm önerilerinin tartışıldığı genel kurulda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Toplantının ardından açıklanan sonuç bildirgesinde, Bakanlar Kurulunda imzaya açılan resmi ilan ücreti artışının bir an önce yürürlüğe girmesi gerektiği belirtildi.

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyinin bu konuda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun girişimlerini desteklediği aktarılan bildirgede, ayrıca bölge illerinde meslek eğitim çalışmaları yapılmasının da kararlaştırıldığı kaydedildi.

Gazeteciler, toplantının ardından Türkiye'nin en büyük altın rafinerilerinden Ahlatçı Metal Rafinerisi'ni gezdi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Karadeniz Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title