Haberler

Karadağ, Sandık Sorumlularıyla Buluştu

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, sandık görevlilerinin, seçimler için büyük önem taşıdığını belirterek, "Milletimizin kendi geleceği ve yavrularımızın geleceği için vereceği oylara görev aldığınız sandıklarda sahip çıkmak sizlerin boynunuzun borcudur.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, sandık görevlilerinin, seçimler için büyük önem taşıdığını belirterek, "Milletimizin kendi geleceği ve yavrularımızın geleceği için vereceği oylara görev aldığınız sandıklarda sahip çıkmak sizlerin boynunuzun borcudur." dedi.

Başkan Karadağ, partisinin sandık görevlilerine yönelik Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda düzenlediği eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, sandık görevlilerinin teşkilatçılık açısından önemli bir hizmeti yerine getirdiğini söyledi.

Vatandaşların oylarını sandık görevlilerine emanet ettiklerine dikkat çeken Karadağ, "Yapacağınız kutsal görevde şimdiden başarılar diliyorum. Milletimizin kendi geleceği ve yavrularımızın geleceği için vereceği oylara görev aldığınız sandıklarda sahip çıkmak sizlerin boynunuzun borcudur." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sandıklara sahip çıkılması konusunda söylediği "Sandıklara sahip çıkmanızı istiyoruz. Sandığa yansımayan her oy ülkemizin geleceğinin inşasından eksilen bir tuğladır. Hiçbir kardeşimin böyle vebalin altına girmek istemeyeceğini biliyorum." sözünü hatırlatan Karadağ, şunları kaydetti:

"Bir oy bile bizim için çok önemli. Sahada yaptığımız çalışmaların sonucunu alacağımız 24 Haziran'da bir oyumuza bile sahip çıkacaksınız. Bir oyu kaybetmemek için sizler donanımlı, kendisine hakim bir nefer olacaksınız. Bir oy bile bizim için çok önemli. Bu yüzden sizlerin görevini tam anlamı ile anlayarak yerine getirmeniz yüzde 50 artı 1 için çok önemli."

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Karadağ Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title