Haberler

Karaciğerinden Parça Verene 10 Bin YTL Verecek

Samsun'da Siroz Hastası 1 Çocuk Annesi Bir Kadın, Tedavi Olması İçin Kendisine Karaciğerinden Parça Bağışlamak İsteyene 10 Bin YTL Para Vereceğini Söyledi.

Samsun'da siroz hastası 1 çocuk annesi bir kadın, tedavi olması için kendisine karaciğerinden parça bağışlamak isteyene 10 bin YTL para vereceğini söyledi.

Samsun'da 16 yıl önce sezaryenle doğum yaptığı sırada hepatit C virüsü kaptığı öğrenilen ve son 3 yıldır siroz hastası olan 1 çocuk annesi Meryem Öztekin (49), hastalığının ilerlemesi üzerine acil olarak karaciğer nakli gerektiğini belirtti. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavisi devam eden Meryem Öztekin, karaciğerinden bir parça bağışlayarak tedavi olmasına yardımcı olmak isteyene 10 bin YTL para vereceğini söyledi. Haftada 3 gün karaciğerinden su alınan Meryem Öztekin, çaresizliğini dile getirdi. Doktorlar Meryem Öztekin'e karaciğer vermek isteyenlerin kan gruplarının A rh pozitif olması gerektiğini hatırlatarak, gerekli tetkiklerin yapılması sonucu karaciğeri uyan kişilerin nakillerinin kolay olduğunu söylediler.

(MAY-SA)

23.01.2007 17:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title