Haberler

Karacabey Longozuna İkinci Klip

Karacabeyli Doğa Fotoğrafçısı Alper Tüydeş, kişisel çabalarıyla ‘Karacabey Longozu diye bir yer var’ sloganıyla başlattığı sorumluluk projesi bugün ünlü isimlerin de desteğiyle yüz binlerce insana ulaşıyor.

Karacabeyli Doğa Fotoğrafçısı Alper Tüydeş, kişisel çabalarıyla ' Karacabey Longozu diye bir yer var' sloganıyla başlattığı sorumluluk projesi bugün ünlü isimlerin de desteğiyle yüz binlerce insana ulaşıyor.

Karacabey Longozunun kısa sürede tanıtılıp yerli ve yabancı doğa severlerin dikkatini çekmesini sağlayan Tüydeş, burada çektiği fotoğraflardan açtığı sergilerin yanı sıra hazırladığı tanıtım filmleriyle longozun bilinirliğini arttırıyor. İlk klibi 2 yıl önce hazırladığını belirten Tüydeş, "Amacımız longozda çekilen ekstrem kuş türleri ve manzaraları hoş bir müzikle buluşturarak insanların izleyebileceği hale getirmek. Televizyon dünyasının ünlü isimleri de videonun izlenme oranını arttırmak için kamera karşısına geçerek bu çalışmaya destek oldu. İlk klibimiz 1 ayda 400 bin kişiye ulaşmıştı. Bu kez hedefimiz ilk bir ayda yarım milyon tıklanma" dedi.

Amacının sadece Karacabey Longozu tanıtmak değil farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Tüydeş, "Avrupa'da örneği kalmamış Türkiye'de ise son 4 örneğinin en büyüğü. Longoz özelliğine birebir sahip 1300 hektarlık bir alandan bahsediyoruz. Son günlerde ülke gündeminde de yer bulmuş durumda" diye konuştu

İkinci klibin müziğini ise yine Karacabeyli sanatçı Samet Çelebi'nin bestelediği 'Bir Yer Var Orda' adlı şarkısını longoz için yeniden uyarladığını dile getiren Alper Tüydeş, Issız Adam filmiyle nam salmış Cemal Hünal, Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler, Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncusu İlker İnanoğlu, Yıldıray Şahinler, Özge Özpirinçciler, Nur Fettahoğlu, İpek Karapınar, Burak Yamantürk, Engin Öztürk, Ceyda Tepeliler, Tuncay Kaynak, şarkıcı Kutsal ve Hatay Medeniyetler Korosu'nun yer aldığını ifade etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacabey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title