Haberler

Karacabey Kültür Derneği Başkanının Vurulmasına Tepki

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde, Karacabey Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Karder) Başkanı Ersel Yılmaz'ın Silahlı Saldırıya Uğraması, Vatandaşlar Tarafından Protesto Edildi.

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde, Karacabey Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (KARDER) Başkanı Ersel Yılmaz'ın silahlı saldırıya uğraması, vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Ersel Yılmaz'ın vurulması olayını ve ilçede yaşanan çeşitli bıçaklama ve silahla yaralama olaylarını kınamak için ilçe meydanında toplanan bir grup vatandaş basın açıklaması yaptı. İlçede son zamanlarda yaşanan olayları kınayarak, Atatürk'ün Bursa nutkunu okuyan kalabalık, bu olayın büyüyüp farklı boyutlara ulaşmaması için kendilerine çağrıda bulunan Kaymakam Dursun Balaban ve Emniyet Müdürü Varkın Suyuak'a çiçek verdi. Kaymakam Balaban, ''Sizleri sağduyulu olmaya davet ediyorum. Biz gereken mesajı sizlerden aldık ve şu andan itibaren düğmeye bastık. Karacabey'in huzurunu hiç kimse bozamaz. Bunun için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum.' 'dedi.

Karşılıklı konuşmaların ardından kalabalık olaysız şekilde dağılırken, ilçeye çok sayıda çevik kuvvet polisi ve sivil polis geldiği görüldü.

(İTU-MŞ)

02.02.2007 12:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title