Haberler

Karacabey'de sağlık alanında iş birliği

Güncelleme:

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kısa süre önce Devlet Hastanesi Başhekimliğine tayin edilen Uzm. Dr. Muzaffer Şenveli'yi ziyaret etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kısa süre önce Devlet Hastanesi Başhekimliğine tayin edilen Uzm. Dr. Muzaffer Şenveli'yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimliğine getirilen Uzm. Dr. Muzaffer Şenveli'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan'ın da yer aldığı ziyarette Dr. Şenveli'ye 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Başkan Özkan, dünyayı etkileyen pandemide en yoğun mesaiyi sağlık çalışanlarının verdiğini anımsatarak, toplum sağlığının korunması için herkese önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi.

Ali, "Ülkemiz de Covid-19 pandemisinden dolayı çok zorlu günlerden geçiyor. Pandemi sürecinde özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler, pandemiyle mücadelede gereken tüm tedbirleri kararlı bir şekilde uygulamaya devam ediyoruz. Bu anlamda Karacabey'de de 'önce insan', 'önce sağlık' düşüncesiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Maske, mesafe, temizlik kurallarına mutlaka uyalım. Değerli sağlık çalışanlarımıza her türlü desteğe hazırız" ifadelerine yer verdi.

Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muzaffer Şenveli de Karacabey'in özellikle son yıllarda pek çok alanda adından başarıyla söz ettirdiğine vurgu yaparak, kenti sağlık alanında da daha iyi noktalara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Şenveli, destekleri için Özkan ve İşcan'a da teşekkürlerini iletti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Devlet Hastanesi Ali Özkan Karacabey Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title