Haberler

Karacabey Belediyesi'nde Gündem Yeni Projeler

Güncelleme:

Son dönemde yürürlüğe koyduğu yenilikçi projelerle dikkatleri üzerinde toplayan Karacabey Belediyesi, yılsonu proje değerlendirme toplantısı düzenledi.

Güçlü ekonomik yapısı ve bütçesi ile büyük ölçekli projeleri bir bir hayata geçiren Karacabey Belediyesi tarafından, 'modern kent Karacabey' hedefi doğrultusunda, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına önemli katkı sunacak projeler geniş katılımlı bir toplantı ile masaya yatırıldı.

Başkan yardımcıları ile daire müdürleri ve teknik personelin de geniş katılımla hazır bulunduğu toplantıda, projelerin gerçekleşme durumları sunumlarla ekranlara yansıtılırken, toplantıya başkanlık eden Belediye Başkanı Ali Özkan, projelerden elde edilen başarının memnuniyet verici düzeye ulaştığına vurgu yaptı.

2018 yılında hayata geçirilecek projelerin de tüm detayları ile masaya yatırıldığı toplantıda, ilçenin mevcut potansiyeline kazandırdıkları dinamizmin yeni projelere de yansıdığının altını çizen Özkan, ilçenin layık olduğu 'modern kent' hedefine de her geçen gün yaklaştığını kaydetti.

YENİ PROJELER KENTE DEĞER KATACAK

Başkan Özkan, Karacabey'in hükümet tarafından gerçekleştirilen; İstanbul-İzmir otobanı, Çanakkale Köprüsü ve bağlı Güney Marmara otoyolları, Gölecik ve Yeşildere baraj ve sulamaları ile BTSO tarafından faaliyet geçirilen TEKNOSAB gibi son derece büyük projelerin merkezinde yer aldığına dikkat çekti. Özkan, "Güçlü potansiyel kaynaklarını harekete geçirdiğimiz belediyemiz ve ilçemiz, örnek bir kent olma hedefine kararlılıkla ilerlemektedir. Yeni projelerle birlikte Karacabey'imiz gelişmeye ve büyümeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title