Haberler

Karaburun Plajında tehlike saçan merdiven

Güncelleme:

- Karaburun Plajında tehlike saçan merdiven Arnavutköy Karaburun Plajında denize giden yollarda bulunan merdivenler tehlike saçıyor.

- Karaburun Plajında tehlike saçan merdiven

İSTANBUL - Arnavutköy Karaburun Plajında denize giden yollarda bulunan merdivenler tehlike saçıyor. Vatandaşların zamanla aşındırdığı kayalıklardan oluşan merdivenler adeta ölüme davetiye çıkarıyor.

İstanbul'da hafta sonu hissedilen yüksek sıcaklık sebebiyle vatandaşlar soluğu denizlerde aldı. Kavurucu sıcaklarda serinleyebilmek için Karaburun Plajına gelen vatandaşlar denize giden yollardaki merdivenlerden şikayetçi. Merdivenlerin, plaja inmek isteyen vatandaşların zamanla aşındırdığı kayalıklar olması adeta ölüme davetiye çıkarıyor. Merdiven görünümlü kayalıkların etrafına koruma amaçlı ince bir demir çekilmiş olması bile tehlikenin önüne geçemiyor. Çevre ilçelerden gelen vatandaşlar çocuklarıyla geldiği ve plaja inerken korktuklarını söylüyor.

"Korktuk uçurum gibi"

Karaburun Plajına ailesi ile birlikte gelen Filiz Arslan, "Açıkçası korktuk, uçurum gibi. Siz de gördünüz aşağı inerken problem yaşadık. Böyle bir işletme varsa merdivenlerin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü plaja çocuklar da yaşlılar da iniyor. Dolayısıyla merdivenlerin düzeltilmesi lazım. Sahiller de çok kirli maalesef. Biz buraya sosyal mesafeye uyulacağını düşündüğümüz için geldik. Ama sahil çok pis. Lütfen temiz olalım özellikle böyle bir dönemde" diye konuştu.

(İEÇ- MB- ÖY-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Arnavutköy Karaburun İstanbul Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title