Haberler

Karabükspor -Trabzonspor Soyunma Odaları

Karşılaşma sonunda oldukça üzgün gözüken Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş şu açıklamada bulundu.

Karşılaşma sonunda oldukça üzgün gözüken Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş şu açıklamada bulundu:

"İlk maçımızdaki oyun anlayışımızla, bugünkü oyun anlayışımız aynıydı. Galibiyeti hak ettik. Rakibimiz ligde çok iyi işler yaptı. Taraftarımızın destek olması bizim için çok önemliydi, bizi desteklediler. Futbolcularım görevlerinde başarılı oldular. Futbolcularımızın bu kadar emeğinin boşa gitmemesi gerekiyordu. Onlarla gurur duyuyorum. Biz şampiyonluk yarışına Fenerbahçe ile birlikte ortak olduk. Ama hak ettiğimiz şampiyonluğu alamadık. İkinci olmaktan çok, şampiyonluğu hak etmiştik. Emek veren bir takım olarak, paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik. Tarih bunları yazacak"

Kaleci Tolga kazanmaları gereken bir maç olduğunu ve kazandıklarını, ancak Sivas'tan bekledikleri haberi alamadıklarını ikinci olduklarını söyledi.

Giray ise, "Taraftarlarımıza şampiyonluk yaşamadığımız için üzgünüz. Taraftarlarımız şampiyonluğu sonuna kadar hak etmişti" diye konuştu.

Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise , "Konsantrasyonu zor bir maçtı. Bunun çalışmalarını bu maçtan önce yaptık. Birinci golü yedik ama fena oynamıyorduk. İkinci yarıdan sonra ise konsantrasyonumuzu tamamen kaybettik. Her iki takımda şampiyonlukta müthiş mücadele ettiler, iki takımı da kutluyorum" dedi.

Ragued ikinci yarıya başlarken gol bulmaya çalıştıklarını, ancak kalelerinde gol gördüklerini söyledi. Deumi ise golü bulmak için saldırdıklarında Trabzonspor'un kalitesini gösterdiğini belirtti. - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title